View Single Post
Staro 01.10.2006., 16:16   #14
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Molim lijepo, ja san napisa cili gornji tekst priko vlastitog iskustva i mog osobnog mišljenja
Ako misliš da nešto nije dobro napiši ti bolje, možda i meni pomogneš, a nemoj napisat: To su sve gluposti...

Glede BSOD-a. BSOD ti sigurno neće doć ako ti je sistem stabilan ( ako si istestira i blabla ). A i šema je da ćeš error ( nestabilnost ) prije i bezbolnije otkrit u programima za testiranje ( S&M, SP 2004, Memtest, OCCT ) nego čekajući BSOD
: lol2 :

A ja sam napisao što mislim o tome što si rekao...

Stvar je u tome da ako pustiš na nekim postavkama 12 sati da ti memtest vrti i onda ti u tome nađe 1 grešku i ti radi te jedne greške koju je našao u 12sati ideš smanjiti frekve/postavke onda ili neznaš niti najosnovnije o kantama ili si (da prostiš) kreten...
To ti je čista statistika dal će ti proći ili neće takav test u recimo 12 sati bez ijedne greške da je baci jer jednom dnevno će ti po specsima proizvođača ramova sigurno negdje puknuti barem jedna singlebit greška, i to i na najboljim ramovima i na defautnim postavkama...

I sad ako tebe ta jedna greška koju MORAŠ očekivati smeta onda neznam što bi tirekao...: hitthewa

Druga je stvar da pustiš memtest i ovaj u 30minuta nađe 2000 grešaka a druga stvar je 1greška nakon x sati... : baad :

Ista stvar sa bilo kojim softwareom za testiranje treba sa skepsom interpretirati takve stvari... I ja koristim soft za testiranje ali ne tako da mora proći 24 sata OCCT-a da bi ja rekao - e sad je stabilan ili nije... To nema smisla...

Ako je stabilan u onome što na njemu vrtim onda je stabilan, ako nije onda nije...