View Single Post
Staro 01.10.2006., 13:31   #8
Max Rockatansky
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Pa može i to imati svoju namjenu
Npr. nema hibridnih kartica (analog/dbv-t) koje bi imale još i hw mpeg-2 encoder za analogni capture (bar ja nisam uspio pronaći).
Od prije sam imao Leadtek WinFast PVR2000 (analogna, hw encoder) pa mi je za dvb-t logičan korak bio WinFast DTV2000H upravo da smanjim mogućnost da se kolju. Doduše, DTV2000H je hibridna i nemam ih razloga koristiti istovremeno pa je PVR2000 ostala samo za eventualni analogni capture.

I zajedno rade ok, zvuk ide sa aktivne. Budući da je isti proizvođač, player vidi oba tunera pa se može birati source.
Uz to, DTV2000H još ima i mogućnost PiP i PnP za dva digitalna programa istovremeno pa se zvuk može balansirati između njih.
Sve u svemu, zabavna igračka, šteta što nemam više vremena za igranje

Malo sam pogledao i stare threadove pa da dodam nešto i za Pinnacle.
Probao sam VideoCollector 2006 (hibridna, okljaštreni 310i, bez daljinca) i sama kartica, odnosno kvaliteta slike je ok, ali softver ... užas Instalira SQL Server !!! (valjda zbog EPG-a, koji kod nas ionako ne radi) tako da za obično gledanje tv-a treba instalirati skoro 400MB. Naravno, uz to je još i mušićav pa scan programa radi kako mu se sprdne

Zadnje izmijenjeno od: Max Rockatansky. 01.10.2006. u 14:02. Razlog: Pinnacle
Max Rockatansky je offline   Reply With Quote