Naime ovih dana san malo kloka i taman kad san sve istestira i doša do granice do koje san i tija doć opadne mi ovaj error iz čista mira.
Prvo šta mi je palo na pamet da san s***a memoriju koju san stavija na 3.0 V doduše samo na par sati radi testiranja, al opet...
Uglavnon ostavija san Memtest. U toku noći ga je izvrtilo 30-ak puta, sve testove. errora 0
Sutra opet par puta plavi ekran pa san sve postavke vratija na default i opet testira cili sistem ( Sp 2004 preko 12 sati na obe jezgre, S&M, OCCT ) i svi oni javljaju jedno tj. Isto. Tj. Sistem je stabilan
Nakon šta se opet srušija san popizdija i gugla i doša do zaključka da bi navedeni error moga bit dio Torrenta ili Netlimitera ( nisan još najbolje skužija vezu ? ).
A onda mi je prošlo kroz glavu da mi se baš u vrime rušenja svaki put vrtilo po 5,6 torrenta ( kraj miseca je

) i naravno da koristim Netlimiter ( verzija 2.0.7 ).
Konfa je u sigu. Kad već spominjem konfu samo da spomenim da na NF2 ( konfa isto u sigu ) nikad nisan ima problema iako san koristija iste programe
Nisan pametan više, pa ima li ko od vas šta pametno za reć ?
naravno sljedeći korak je od***at Netlimiter. Al za*** je šta mi taj program stvarno, stvarno triba, tako da