View Single Post
Staro 30.09.2006., 12:25   #1
matrixcore
ZIJEEEEEV!!!
Moj komp

matrixcore's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Question Napajanje - 4 kandidata...koji je pravi?

E sad...akonto forumskog downtimea moja temica je blago isparila sa foruma, pa da ju ponovno aktualiziram sa malo prosirenijim upitom i zamolbom za pomoc.

Kao prvo, potrebno mi je kvalitetno modularno napajanje, po mogucnosti sto tise, iako to i nije neki odlucni faktor, koje ce me sluziti kako se spada bareeeem 3-4 godine

Naravno...prvo mi je u oci upao Tagan (kao naj... napajanje, ali isto tako i najskuplje) - znaci Tagan easycon 480W - garancija 3 godine - 750kn

Slijedece napajanje je OCZ modstream 520W - kod njega mi definitivno ne trebaju one djidje midje poput uv reaktivnih kablova i osvjetljenog venta...ali ne zvuci lose...pa tu je pnda pce forum da mi kaze isplati li se to...takodjer...izgleda da je trenutno nestasica ovih napajanja na podrucju hrvatske - cijena 638 kn

Trece (ali ne i posljednje napajane ) je Antec NeoHE 550W i moram priznati da mi se to napajanje cak i najvise svidja (SLI ready, hrpa raznoraznih kablova i tako), ali me brine samo jedan 80 mm vent na ispuhu. Je li dovoljno jak da drzi napajanje hladnim? Definitivan plus mu je 5-ogodisnje jamstvo- cijena 637 kn

I posljednje napajanje je Hiper Type-R 580W , napajanje koje me takdojer dosta privlaci...ali neznam...nesto me kopka oko njega? - cijena 688 kn

Eto, tu su moje dvojbe na kvadrat pa molim usrdnu pomoc oko toga koje je napajanje najbolji omjer cijene, kvalitete i izdrzljivosti

AMD Ryzen 9 5900X + Arctic Liquid Freezer II 360
Asus ROG STRIX X570-E
2x16GB Corsair Vengeance 3200MHz
ADATA XPG SX8200 NVMe 480GB + 2TB WD Green + Micron Crucial MX300 525GB
XFX RX 6800XT
All powered by Corsair RMx750
Ticking happilly in Fractal Meshify 2 White
Viewed on AOC Q3279VWF

matrixcore je offline   Reply With Quote