View Single Post
Staro 01.08.2003., 16:53   #15
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Re: Pitanje vezano uz bs player.

Citiraj:
Originally posted by violeta
. Naime prije par dana načuo sam da postoji mogućnost gledanja filma u VCD formatu preko bs playera... Stoga me zanima dali je to uopće istina za bs player te ako je što moram instalirati da bi to funkcioniralo propisno te me još zanima koji je najbolji paket codeka te program za usklađivanje brzine titlova(jer ponekad mi titlovi kasne i do 1-2 minute). Unaprijed zahvalan
VCD ove mozes bez problema gledati u BS playeru, kao i u vecini ostalih (micro DVD player, Win Media Player...), kliknes na open i nadjes file "Avseq01.dat" sto je u stvari film (najveci file na cd-u).

Paketa ima gro, a Nimo codec pack ima sve sto ti treba ( i ono sto ne treba) za gledanje filmova,pa ako poinstaliras sve sto se u njemu nudi imas veliku mogucnost da dodje do sukoba codeca/filtera i sl. Zato ti kao pocetniku preporucam da skines ffdshow i instaliras sve sto ti on nudi i to ti je dovoljno za gledanje velike vecine divx/xvid naslova. Uz ffdshow dobro je instalirati i divx antifreeze.

Programa za ustimavanje titlova ima hrpa, meni je najdrazi Ultimate subtitle converter.
Nik je offline   Reply With Quote