Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 01.08.2003., 13:47   #158
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking Re: Re: Re: Re: Re: Re: cul sam da se dobro jede posle farbanja!!!

Citiraj:
Originally posted by Jelc
To ti je uvjek tak...sad bu si još i žena "našla posla" pa buš sam hrmbal,još bu ti i prigovarala ak nekaj zašpricaš

moze,moze,sam ona dooobrozna da ja to brzo rjesavam odmjerenim udarcem noge po kanti JUPOL-a ,pa posle i ne treba farbati,same strugati s poda,lustera,stakla...
ja ti inace to po penzicki,polafko,jen dan priprema.......5-6 pivica polagano....prostrem najlona i kartona po podu.sve prozore zbandaziram s pik papirom(on se lako skida,ne ko smeda havana traka!!),podesim nisanske sprave,oblecem,"specialnu manduru,...." i oooondaaaaa,zviz,zviz,smirgl vu ruke i peri miskezc,onda male gletaj,pa smirglaj z finim,tak jene dva-tri put...obavezno pivica (hlaaadna!!) pri rukici da ne presusi...,onda otprasim i farbicu zmesam,namocim valjke i penzleke....i prije pocetka farbanja urlam:"kaj more kakav mito u vidu krepanog i res pecenog poujceka ak nis ne zmazem i zaspricam???
male si dam truda ,a onda uuuuuzivam u plodovima svog rada!!(e, a rol mi tak fiino pece,nis ne zagori,a kojzica je tak hruskava i slana!!
a squaw mi je "strenirana"kuharica jer mi je tast bil sef kuhinje!!! ajoooj! ..mdaaa, pa jos male mladeg krumpirceka uz to i oobavezno pecena paprika ,onak na salatu!!!!
mislim,jedva cekam da pocnem.....farbat,normalno,ne??!!

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote