View Single Post
Staro 22.09.2006., 21:25   #41
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor IceFisherman Pregled postova
ufff .. a ja vec mislil da meni neke doma ne valja sa Oe-om i thundebirdom ... 5 put sam komp restartal i isto tolko put adsl modem ... i taman kad sam stel napraviti reinstal thunderbirda nahrupila velika kolicina e-mailova kroz OE : goood :

.. a nije to prvi put da njim se događa .. več se je i prije to događalo .. stalno mi je bacalo da pasword ne valja itd itd .. 100 sam ga utipkaval .. na kraju sam stel promeniti pasword .. ali pazite sad ... radilo se o starom korisnickom racunu .. i tam imam lozinku od ni vise ni manje nego od 17 znakova ... ( recimo da imam dobro pamcenje kaj se tice brojeva i slova pa si mogu priustiti malo vece lozinke ) .. i ljepo ja utipkam staru lozinku .. utipkam novu ( za novu su sad postavili max broj znamenki .. neznam sad kolko tocno ) ... i sad evo problema .. nece promeniti lozinku .. zakej ? .. zato jer mi stara ima prevec znamenki .. tak da ju nemrem promeniti .. mislim .. nek oni ljepo peju h vrit ... kaj se mene tiche nek njim sve pokrepa i sporuši i nek napraviju pošteno s početka sve a ne tam to sa flasterima ljepiti da se sve skupa nekak drži ... : nono :
To se meni dešavalo kad sam dobio DSL, ukucavam ja 0000, ništa... pa opet 0000, ništa... tak kojih 100x dok nije primilo... poludio sam u tih 5min, nisam ga ni pokrenul, a već me uspio raspiz*** : hitthewa
Matth€w je offline   Reply With Quote