View Single Post
Staro 22.09.2006., 21:04   #40
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
'
Ono sto mene veseli ... da vec 1h+ sa T-komšije nemoze se ni slati ni primati posta. Umjesto da to rade u 05h oni znaju izabrati vrijeme. Probao sa ADMIN stranice ali tolko se razvlaci da nema sanse.
ufff .. a ja vec mislil da meni neke doma ne valja sa Oe-om i thundebirdom ... 5 put sam komp restartal i isto tolko put adsl modem ... i taman kad sam stel napraviti reinstal thunderbirda nahrupila velika kolicina e-mailova kroz OE : goood :

.. a nije to prvi put da njim se događa .. več se je i prije to događalo .. stalno mi je bacalo da pasword ne valja itd itd .. 100 sam ga utipkaval .. na kraju sam stel promeniti pasword .. ali pazite sad ... radilo se o starom korisnickom racunu .. i tam imam lozinku od ni vise ni manje nego od 17 znakova ... ( recimo da imam dobro pamcenje kaj se tice brojeva i slova pa si mogu priustiti malo vece lozinke ) .. i ljepo ja utipkam staru lozinku .. utipkam novu ( za novu su sad postavili max broj znamenki .. neznam sad kolko tocno ) ... i sad evo problema .. nece promeniti lozinku .. zakej ? .. zato jer mi stara ima prevec znamenki .. tak da ju nemrem promeniti .. mislim .. nek oni ljepo peju h vrit ... kaj se mene tiche nek njim sve pokrepa i sporuši i nek napraviju pošteno s početka sve a ne tam to sa flasterima ljepiti da se sve skupa nekak drži ... : nono :

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline   Reply With Quote