Citiraj:
Autor MRKONJA
to vrijeme bila 3god a i sa serijskim brojem sam provjeravo garanciju na hitachijevoj stranici) Po nekoj logici trebo bi dobiti novi hard e sad kako to funkcionira kod nas nemam pojma sutra ću znat više.
|
Upravo tako. Provjera serial/garancija :
GST
Stavio sam na PCE prije koju godinu jednu takvu Hitachi SCSI epizodu kad su meni isto mudrovali. Doduse moj je kupljen vani
Ali problem je bio da zemja slanja nije mogla biti HR. Puno tezi problem od tvog i normalno sam obavio. Nekoliko SCSI HDD-a ipak usprkos tome je ostvarilo reparaciju = novi HDD.
Kad se nasi "predstavnici" (dileri >distributera) pocnu bezobrazno loptati na ovaj nacin. Onda fino nazovem GST i kazem da je firma od koje sam kupio propala i da mi oni ostaju jedini izvor i tu zavrsava prica.
Hvala bogu na propalom Polarisu jer upravo sam se na njega pozivao nekoliko puta
Zapravo, njima je to nebitno, nemaju oni tebe vremena provjeravati. Nemaju oni vremena ni tvoj HDD provjeravati i usporavati proceduru. Samo popisu RA naloge i tebi odma salju zamjenu. Ne zato sto si im drag, vec sto im je to brze.
Najbolji provjereni izgovor je "kolebanje HDD-a" nakon toga nikad ne pitaju (izgovor za elektroniku)