Citiraj:
Autor De5tr0yer
ok cini se da je to samo moja predodzba, ili one svoje nisam nafrljio do kraja...
al vjerujem da imate pravo, pa ne bi se tolki slozili. osim toga to sigurno nije STVARNIH 200W, jer ionako pise na zvucnicima RMS power. shvacam ja to, samo ne znam kako vi mislite: hitthewa stvarno mislim da se nema smisla sad prepirat. ja sam sam stavio review o mojim novim zvucnicima koje imaju jos mnogi, a vi odma puj_puj_puj pljujete po tome 
|
Ovo boldano ne kuzim!: nono :
Vjerojatno si mislio PMPO.To po meni ima malo vise smisla i vrlo je prizeman podatak.Da je RMS kak ti velis (a mozda i pise i proizvodac ti laze) onda bi zvucnik bio u stanju konstantno biti gonjen s tolikom snagom pri nativnoj impedanciji bez posljedica ili ne daj Boze izgaranja.
Ne pljuje nitko po tebi, niti po Logitech-u, kamoli njegovim proizvodima (barem ja ne), samo sam htio ukazati sta sve moras imati da bi dobio snagu kojom je proizvod deklariran, a deklariran je tako jer se krajnjem kupcu to vise svidja nego (stvarnih i realnih) 10-15W.
Vjeorvao i ne, a moze ti Wolverine dokazati svoje samogradnje (i to ih ja odokativnom metodom klasiram kao losom i slabom klasom zvucnika koji trpe max 60W svaki) gonim sa prastarim zvucnikom (DTK mislim) i 2*9W.Po tvojoj procijeni sto mislis koliki je to proizvedeni tlak.Watt je olako shvacena jedinica, prvenstveno mjerama proizvodjaca koji zvcnike opisuju PMPO podatkom i kupcima koji ne znaju sto isti znaci.Nazalost!
Inace znam jedino kako 530-ke zvuce i ne zvuce lose ali to nije moj cup of tea.Meni se vise svidja KEF, JMLabs, Revel i slicno.