Citiraj:
Autor Jurko
Evo tu ste ga bas svi skupa zasrali, jer usporedjujete babe i zabe.
|
Ni tebi ne ide loše u sranju....
Citiraj:
Autor Jurko
Komp zvucnici su prica za sebe, dok su hi-fi zvucnici svoj svijet. Ovi logitech su ok zvucnici za komp, al samo za komp. Nema ih smisla usporedjivati sa hi-fi komponentama, pa makar i onim low-end (poput spomenutih tanoya) jer to je (naravno aludiram na tanoy-e) ipak ozbiljniji zvuk.
|
Ovdje ne nisu tema zvučnici od 50 kn koji idu defaultno uz računala nego o zvučnicima od 1000 kn. Za te novce treba očekivati trunku bolji zvuk. Ne vidim šta te toliko čudi usporedba sa Tannoyima, Jamom ili nečim sličnim. I jedni i drugi služe istoj svrsi i sličnog su cjenovnog ranga. Na računalu slušam glazbu, gledam film. Gle čuda, isto to slušam i na HiFi-u.
Citiraj:
Autor Jurko
Sto se tice snage, zvucnici nemaju snagu, jer taj dio odradjuje nesto sto se zove POJACALO.
|
Pssst, Lisn kerfuli, aj vil sej dis onli vens. Ovi zvučnici imaju svoje pojačalo i o njegovih 200 Watta se diskutiralo.
Citiraj:
Autor Jurko
Tak da kad dodjete u neki hi-fi ducan i kupujete zvucnike nemojte pitati kolika im je snaga, jer se po tom vidi da nemate pojma.
|
Opa, ovdje se pokreće nova klasifikacija zvučnika. Kako trebam iskati zvučnike a da ispadnem pametan i načitan? Dajte mi one od 10 kila? Dajte mi one u toj i toj boji? Dajte mi one uske/široke? Daj napiši! Da ne hodam svijetom u neznanju..
Welcome to club. The shit club.: cheers2