View Single Post
Staro 21.09.2006., 18:29   #17
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
kulika je cijena tih 250D?
Citiraj:
Autor Daddy Pregled postova
Cuj cinjenica je da postoje jaki neodimijski magneti malih gabarita, duple spule u basevima, pojacala D klase, ali sigurno se ne radi o 200W.

To bi se uvjerio na sami pogled na trafo u pojacalu, kondenzatore na filtriranju napajanja i slicno.

Kutija te vara, zvucnik se dobro osjeca u njoj, izdize mu rezonatnu frekvu i to je to.Sateliti ionake ne gutaju.

Baci pogled samo na jedno pojacalo koje STVARNO daje 200W, tj masu istog.Olako shvacate pojam W.Malo je extremna usporedba ali znas na sta mislim.
http://www.passlabs.com/amplifiers/xa200.htm
Citiraj:
Autor newalss Pregled postova
Ma genijalni su. Visoki kristalno jasni a basom pozivam komšiluk na kavu.
Ima samo jedna "sitnica". Srednjetonsko područje je nepoznanica za ove zvučnike. Valjda su gospoda iz Logitech-a zaboravili zalemiti tu komponentu. Al' ono, tko to uopće očekuje od 2.1 zvučnika?

Dobar vic ali već toliko puta ispričan na ovom forumu da više nije smiješan.
ok cini se da je to samo moja predodzba, ili one svoje nisam nafrljio do kraja...
al vjerujem da imate pravo, pa ne bi se tolki slozili. osim toga to sigurno nije STVARNIH 200W, jer ionako pise na zvucnicima RMS power. shvacam ja to, samo ne znam kako vi mislite: hitthewa stvarno mislim da se nema smisla sad prepirat. ja sam sam stavio review o mojim novim zvucnicima koje imaju jos mnogi, a vi odma puj_puj_puj pljujete po tome