View Single Post
Staro 20.09.2006., 20:20   #4
Busy
Just4Fun
Moj komp

Busy's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
ma totalno je truli taj softver za samsungove mobitele, a opcenito je i softver na samsungovim mobitelima truliji (ako usporedimo sa nokiom i njenom podrskom)

sad cu se malo raspisati jer djelomicno sam uspio rijesiti problem koji imam pa ako neko bude imao slicno neka cita, ili ako je neko mozda to uspio rijesiti da mi javi i rijesi me muka...

jer fora je da sam do sada imao D500 (i jos ga imam) i na kompu PC Studio 2.0 (to je u biti PIM & File Manager 2.0)

e sad sam dobio D600 i sve ok radi sa PC Studiom 2.0 osim IMENIKA!!! kad pokusam prebaciti imena zbrejka se studio i to je to...

skinio sam PC Studio 3.0, i ok puno je bolji itd itd...al mi javlja gresku kada pokusam spojiti D500 sa njim, kao D500 nije podrzan...napravio sam export sa PC Studia 2.0 i kad pokusam import u PC Studio 3 javlja gresku...

stvarno mi je zabavno, pokusao sam spojiti mobove direktno al naravno imenik nemozes prebaciti (cijeli odjednom, mozes ono jedan po jedan unos)

e sad uspio sam jedino nekak export iz PC Studia 2.0 u windows address book i onda iz njega u PC Studio 3 pa na mob, no na svim kontaktima mi ne prebaci e-mail adrese, i nemozes prebaciti one kontakte koji imaju samo unos recimo kucni broj, a nemaju mobilni...

a export u Outlook nemogu napraviti zato sto nemam Outlook...

i sad sam jos skinio PC Studio 2.0.9 : bonker :
pa da vidim dal ce s tim ici sta bolje : hitthewa

sve u svemu zabava