View Single Post
Staro 20.09.2006., 16:32   #8
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Ha gle. Mene su tanojke kostale 1200kn u tehnomaxu prije kojih godinu dvije. Pojacalo sonyevo mi je staro oko 8. Istina to nije bas low end sony, ali muzes u oglasniku nac za 500kn starije pojacalo, a da relativno valja.

Kaj se tice tannoyki... One kao imaju 100w sinusa, al nekako mi je i to previse.

Imam doma jedne zvucnike koje je radil moj stari prije ohoho godina. Ja jos nisam bio ni rodjen. To su zvucnici. 4 sistemski komada 2. Jedan je velicine recimo 1m u vis i sirine oko 45-50cm. daje 50w. Spojen je na neki sroteks od panasonica. Hmmm... Kak da ti kazem... Ajd ovako. Kad odfrljim idu mi suze na oci i osjecam kak mi bubrezi vibriraju. Parket radi valove. I to sve sa 50w.

Cuo sam skoro pa valjda sve PC zvucnike koji su u prodaji. z2300, sorry sto ti ubijam veselje, su banana. Mogo si dodat jos koju stoticu i imat posteni stereo sistem. PC zvucnici su kako god ti okrenuo drek. Mogu oni tebi bit neznam kak mrak, ali realno kad probas nesto drugo, u TOM cijenovno rangu shvatis kolko su ustvari loši.

NHF, naravno.
Fleks je offline