Ovaj thread je za ljude koje zanima necujan comp.
Oni koji me poznaju, znaju da je meni dobar comp jedino tih comp, a nakon duzeg vremena i isprobavanja dosta napajanja, konacno sam se dokopao jednog malo egzoticnijeg i vrijednog spomena.
Antecova cijena za jedno 500W napajanje je ogromna i cisto sumnjam da bi ikad dao toliko novaca za napajanje, ali kako je bila u igri kompenzacija, rekao sam 'ko ga j... i uzeo sam ga.
Phanton je za jedno napajanje jako tesko, a u zadnje vrijeme sam nosio i sastavljao neke kompletne konfiguracije koje su lakse od ovog napajanja.
Sa napajanjem dolaze dodatni nosaci koji se mogu montirat na napajanje, tako da se dio tezine moze prebaciti na gornju stranicu kucista, jer treba vise od 4 standardna sarafa da izdrze skoro 3.5 kg, koliko phanton tezi, tako da nije za svako kuciste.
Dimenzije su isto vece od standarda, pa definitivno ne stane u neki skuceni midi tower. Kod mene tu u igru ulazi MS-ova kopija Lian Li-jevog PC-60 kucista, tako da prostor nije problem.
Antec pored CoolerMastera 450W
CoolerMaster u kucistu
Antec u kucistu
Jedina mana za sad je naponski kabel koji je dosao sa napajanjem
Ako ikad budem nosio comp u GB struja nece biti problem.
Trenutno (nakon 2-3h rada) je napajanje mlako na dodir, a moji pokusaji da pokrenem vent su bezuspjesni, iako je vent nastiman da se aktivira na 40°C na vent switcu. Ali comp trenutno nije OC-an, tako da cu ga veceras malo zesce opteretit.