View Single Post
Staro 19.09.2006., 16:12   #1
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Trebam 20-tak ljudi sa Hotmail adresom >

'

Da pojasnim...

Poslao sam jos pocetkom Ljeta novce jednom Britancu za neke sitne dijelove za 8-bit cuda. Nakon nekog vremena, sjetio se zapitati sto je s njim, zasto mi nikad nista nije poslao?

I tako svaki dan, malo po malo, kad bi odgovorao na postu ljudima, odma bi i njemu poslao ponovo isto pitanje... zasto mi nista ne saljes?

Dok mu nisam uletio vec izritiran na neku njegovu lokalnu grupu neki dan i pitao zasto ne respondira na moje upite?

On ce zacudjeno, kako ni jedan mail nikad nije dobio? Kako nisi dobio kad sam ti poslao x mailova?

Doduse, onda sam se sjetio da uopce nikad nisam ni dobio potvrdu citanja ili primanja za te poruke, te pomislim da nije do Hotmail-a. Srecom imam jednu Hotmail adresu od prije i probam sam sebi poslati da vidim sto se desava.

Od nekoliko ISP (T-com, Amis,Carnet) i Free Web adresa, tek su dvije prosle, dok pola njih uopce nije nikad doslo ili, u najboljem slucaju zavirsilo je u Junk folderu. Gole poruke, bez Sig-ova, nikakvi attachi, samo radi testa, sa vise razlicitih lokacija, kao i GSM-a koji je ionako konektan satnicom,barem 1h dnevno.

Molio bih ljude koji imaju Hotmail adresu, da sami sebi posalju sa neke druge adrese koju imaju... poruku ili dvije. Cisto me zanima koliko ce ljudi primiti u Inbox poruku a koliko nece?

Dal je to neka trenutna havarija na hotmailu ili stalni "bonus" za korisnike, pitam se?

Ovakve stvari su se desavale i sa pokojnim MOE tik nego su propali. Hotmail ipak nije tolika sirotinja.

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 19.09.2006. u 16:26.
Visage je offline   Reply With Quote