View Single Post
Staro 19.09.2006., 11:27   #115
Fake
Sterilize Stupid People
Moj komp

Fake's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Glasao sam za ne,nekako mi se čini da će proći dosta vremena i puno sp-ova da Vista proradi kako treba...glupo mi je na nju prelaziti,jer su to novi Win :confused: ...wtf...ako xp sp2 sad rade super,malo ih moddam kojom temom..tipa royale...i super...nema potrebe mijenjati konja koji pobjeđuje...
: cheers2 ...
Mislim da ram neće biti presudan kod prelaska..svi ćemo htjeli mi to ili ne imati 2 gige rama....pitanje je samo vremena..nemilosrdna industrija...šta ćeš..: flyingey ...hebu nas gdje i kako stignu...: Drone :

Čini mi se da sam negdje pročitao da je to Dx10 sustav,i da uopće neće podržavati Dx9 ? Jel to točno? : wtf :
Naravno da podržava DX9, ja imam verziju Vista RC1, rade mi sve igre, aktivirao sam ju na netu, večinu programa možeš instalirati, jedini je bad što koristi 500MB rama u startu, tak da je 2GB sasvim super, dok je 1GB ok... Ali mogu vam reći da je Vista bar što se tiće izgleda prehebena

Vista podržava više od 4GB rama, neću reći točno jer nisam siguran....

Ja imam 1GB i radi mi dosta dobro, a sa dvije gige bi letila

Zadnje izmijenjeno od: stef. 20.09.2006. u 00:17. Razlog: Molim koristiti tipku "edit", sljedeći put ću brisati ;)
Fake je offline   Reply With Quote