Svi vjerojatno znate kakvo je sra*e, ali ja sam dobio totalno defektan primjerak (znam jer mi frend isto ima ali mu nije ovakvo sra*e), ali da ne pričam što mi sve radi evo "kratka" verzija priče: u stanu imamo 3 kompa, i želimo svi igrati na netu u isto vrijeme, što je sa kasdom nemoguče (nema teorije da ju sredim da radi u router modu-znam da neki tvrde da su uspjeli ali...) osim u slučaju kad ja kreiram igru pa se oni spoje na mene preko kasde (znači oni nisu na interenetu nego samo "lanovski" na mene) a drugi ljudi se spoje preko neta na mene, ali tu dolazimo do problema koji je sljedeči, ovo go*no izdrži max 30ak min prije ngo izbaci ovu dvojcu iz potpuno nepoznatih razloga

i nama je malo po malo pucao film a sad je pukao skroz. Pogledao samove stare postove i moram priznati da me sve ovo oko dsl routera zbunjuje, npr. oni dsl routeri od d linka u linksa , jesu ili nisu dsl routeri?! Mislim jeli to može u potpunosti zamijeniti kasdu da se spaja na internet ili joj je i dalje ona potrebna da se konekta????? Pa da vas pitam: Molim vas preporučite neki dsl router (koji to zaista i je) s kojim bi sva trojica mogli na net u isto vrijeme, a da nije odveć skup ali i da nije potpuno smeče, hvala.