View Single Post
Staro 18.09.2006., 15:43   #27
Colossus
Premium
Moj komp

Colossus's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
@ autor: sve si napisao samo nisi komponente, a to je polazište za sva pitanja jedino se tako možeš nadat da će se itko potrudit pomoć ti - dakle model starog CRTa, novog LCDa, ostatak konfiguracije.

edit:autor replyao u medjuvremenu, ali opet nije stavio model CRTa i LCDa[/quote]

Evo stari 19" monitor je neki Macom kojeg sam kupio od frenda kad je on kupovao novi i nikad sa njim problema u igrama (i fps) a LCD je

Samsung SM 931bf kupljen prije 2 dana.

Napominjem da sam maknuo stare drivere (koristeci Driver cleaner Pro) od graficke(6.6 cata ako se sjecam dobro) i stavio nove 6.8 nakon sto sam vidio da vsync off radi ono trzanje i problem se nije rijesio

Atha koje drivere za graficku koristis? koji monitor imas? da li postoje za lcd jos neki dodatni driveri ili software koji poboljsava preformanse?

Komp uredno odrzavam ,hdd je prije 2 dana defragmentiran,imam abecedu za zastitu od razne gamadi koju redovito updejtam,***oga cak sam i DVI kabel mijenjao za VGA kabel koji sam dobio u kutiji medjutim nista ne pomaze..znaci komp ko apoteka..
Colossus je offline   Reply With Quote