View Single Post
Staro 18.09.2006., 14:48   #218
ante2
Premium
Moj komp

ante2's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
ajmo ljudi bit realni
svima nam na zivce ide monopolisticko ponasnje bilo koga (meni npr ide na zivce kada zbog citata dobijem zuti karton, pa kako sam moga opisat kako je izgledala situacija)
ja bi rado skresa u brk mudrinicu sve sta mislim o prodaji i ponasanju dojče telekoma ali nemogu doc do njega pa koji put nadarpaju istureni igraci ali sta cu im ja, dapace znam kako je bit istureni igrac jer sam sam takav igrac i kada je kupac nezadovoljan onim sta mu nudim i prodam i ako sam sam kriv za to moram pojest kasu i sta se tu moze
to nije razlog da svoje frustracije prenosim na drugog
ALI nisam zaustavija doticnu gospodicnu na ulici i poceo se derat na nju nego sam nazvao njenu firmu i dobio odgovor

Zao nam je dojce telekom je kupio vas kapital (za male pare), koji ste godinama sami finarcirali vi i vasi roditelji + sta su uz sve dobili i vodove koje niko normalan u nekoj iole normalnoj drzavi ne bi proda glavnom tel operteru (cak i vojsku njemac moze prisluskivat ako oce drugovi moji znam iz prve ruke na zalost a radije bi da ne znam)
i sada nas nekakav zakonski akt i spor (mislim na dojce telekom) zeza oko vodova i cjevi za doticne pa ce mo mi malo ucjenjicat drzavu i maltretirat gradjanje (za ono sta je ekipa prodala za saku novaca i zrno vlasi) oko daljnjeg prosirenja i uvodjenja interneta
tj dragi hrvati nema interneta dok drzava ili ne popusti i opet da svu vlast dojce telekomu ili se (usta iskreno umljam to se na ovom djelu planet ne dogadja) neko dovoljno hrabar digne sa stola i lupi sakom i prekine monopol
e zato se ja derem na dojce telekom i malu ili malog
zapravo se bas i ne derem tako grubo kako zvuci, uzivo je bilo puno pristojnije ili je bar meni tako zvucalo

dobro mozda sam ja malo star pa mi zivci imaju kratak fitilj a koliko vidim prosjecna dob na forumu je oko 10 godina manja od moje prosjecene dobi pa vama mladima ono oko cega ja pjenim usta ne znaci puno ali na zalost doci ce vrijeme i tako to
malo gubim volju za pisanjem : giljotin

valjda zbog godina : baad :
DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance
Carbide Series Air 540, Corsair RM750i
CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud
DELL U2515H
Synology DS413
ante2 je offline