prije nego sta krenem sa problemon moram napomenut da (necu psovat) su windoze poprilicno zdramane i dugo instalirane (tj ima svakakvih cuda u njima)
problem je sljedeci
do ovog petka je sve radilo kao treba tj i u petak, malo sam se igrao i otisao spavat i tako ja palim komp u subotu ujutro da ipraznim digitalac kad ono dizu se vindoze i dojde desktop i TRAS restarata se komp (teleci pogled koji je sada vrag)
buta se pc opet i opet evo desktopa i opet tras ribut
hmmm
ajmo F8 safe mode i dignu se vindoze u safe modu malo gleda sta je zadnje instalirano hm zadnji je bio deamon tools 4.xxx nesto, skinem ja njega restart i evo digle se vindoze sve ok krenem skidat slike iz digitalca (preko usb-a) preko memori card readera slike oce filmove nece, ma koji je sada vrag
ukopcama digitalca (sony) direkto u USB sve radi ok skida i slike i filmove
ajde dobro mozda je kard reader izgorija
ugasim pc i odem dalje
navecer palim ja komp i opet dojde do desktopa i restarta se (sada vec psujem a zena me lupa novinama da ne psujem ispred malog, to ti dojde ko zuti karton)
ajmo opet F8 safe mode pa restart i evo sve se pali kao treba, gledam skeniram, otvaram kuciste gledam kablove sve ok
hm
gasi sve pusim 2-3 min palim i opet ista sema nece se upalit ako prvo ne ujdem u safe mode pa restarat
testirao sam hardver sta preko benchmaraka sta igrajuci se (oblivien cca 3 sata bez pauze, pa prey cca 2 sata, i jos par igara)
opterecivao sam samo proc pa samo graf pa samo ram sve radi bez rusenja : bonker :
ima neko ideju sta bi moglo bit jer ja sam bez ideje sta dalje osim nove instalacije windoza : baad :
ps- nisam naso nikakav virus niti sam dan prije pocetka cudnovatog ponasanja bio na netu, nit su stetocine prilazile kompu (zena i djete)