View Single Post
Staro 18.09.2006., 00:18   #7
viking.software
Premium
Moj komp

viking.software's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
svima ću odgovoriti u jednom:
nicko: da, u međuvremenu sam čitao masu toga i ispada da je tih 512 ipak samo šminka i da je (za sada) 256mb dosta. jedina stvar je u tome da svi savjetuju (za bilo koju karticu na bilo kojoj arhitekturi) da se pokuša uzeti sa gddr3 memorijom. a koliko sam do sada našao, 1600 serija ne postoji sa gddr3.
Matth€w:još jedan glas za 1600.thx!
yedwy: ma, nisam ni mislio da mi netko nabraja razlike, nego čisto u dvije tri riječi: "jedna ima to i to loše, druga ima to i to dobro". evo, u ovim odgovorima, jedni zagovaraju 1600, drugi 800 modele. očito u tome sama oznaka nije u igri, nego su dvije različite serije, dvije različite arhitekture.
7600gt će mi vjerojatno biti preskupa. a na ovoj stranici čiji link si mi dao, piše da x1600 ima ddr3!? no kod nas, u trgovinama u svim opisima piše da je x1600 sa ddr2 memorijom.
Jelc: znam da je 7600 novija i brža, ali nalazim na previše postova o toj kartici u kojima ljudi pišu o problemima.to mi nekako odbija od tog modela. mada i tu karticu imam u popisu.
za pcie bih morao mijenjati ploču, a s ovom sam zadovoljan.
thedream: da, vidim po oglasima da ide za 800-tinjak kuna do 1000. ali to je polovno i pitanje je što se sa tim karticama radilo, clockalo i slično.

hvala svima, ako netko ima koji konkretni prijedlog za model, nek slobodno napiše.
pozdrav!
viking.software je offline   Reply With Quote