aaaaaaah
Ponosni sam vlasnik PA26 i ne bih nijednog drugog. novi firmware je donio odlične stvari i sad je to prava stvar. imam ga skoro 2 mjeseca i player je odličan. što se tiče kabla... ti kablovi se koriste i za digitalce i takve stvari... to je obični USB==>"microUSB" (ili kak se već zove) i brijem da ga ima za kupiti. imamo isti problem... ni meni ga se neda svakodnevno furat na poso. slušalice koje dođu s plejerom su kvalitetom ok... čak bolje od panasonica za 75kn !!! ali koncept sluški je bezveze tak da ih koristim, ali furam ispod majice (nisam peškić da se glupiram po gradu)
baterija stvarno traje punih 5 sati (pojačan do kraja)
složio sam si kopču tak da ga mogu furat obješenog na onoj vodilici za remen na hlačama. display mi se zgrebo... ali mojom krivnjom jer ga furam u istom džepu s mobachom.
2 sitna prigovora: nema backlight (ja nemam pojma koji ima), i malo mi je preslab izlaz... ali ću si stavit jednostavno pojačalo (trošit će malo više struje, ali ono... nema veze)
msvrtan ga je posjedovao, ali mislim da si je uzeo PA28
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|