ma taj 3D Mark meni ne govori puno o kartici. šta će mi tzv. high-end kartica, kada njene mogućnosti današnje igre ne iskorištavaju niti 30%. a i neće još neko vrijeme.
evo, moja GF3 mi sasvim pristojno radi na 1024x768 u svakoj igri i čini mi se da ju današnje igre iskorištavaju u potpunosti. trzanja mi se događaju jedino u eksplozijama kada sve leti u tri p... m...... sa dimom na cijeloj sceni. a budući da sam ju platio 400kn i da je to ipak ASUS Deluxe sa video ulazima i izlazima, čini mi se da sam za uloženi novac dobio jako puno i da se isplatila svaka kuna.
ja svake godine kupim graf. kartu za cca. 500kn i sve radi super. nikako ne MX. šta god pokazuju testovi, igre na tim kartama trzaju i općenito su vizualno mnogo lošije - kao da motion ne valja. radije full verziju sa spuštenim taktom, nego neku tamo MX...
moja karta je koštala soma maraka prije dvije godine kad je izašla. glupo mi je kupiti kartu za 3k+ kuma, kada će joj za x mjeseci cijena pasti za 75%, a igre ju još uvijek neće iskorištavati potpuno? za kaj? da bi imao 320fps, a ne 255??