Tema: Hardwer ban
View Single Post
Staro 16.09.2006., 19:04   #45
GoGzS
Premium

GoGzS's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor Rijecanin Pregled postova
@Gabre

Otkud tebi zakonska osnova da cheataš i ubijaš drugima pravo na fair igru, da se mene pita [i da opcija nije čisti science fiction] ja bi ima ja bi im u utičnicu isporučio koji kilovolt umjesto 230 standardnih da se malo opamete. Nema boljeg sredstva za izbijanje čiterskih ideja od zadimljene kante koja je nekad bila tvoja uber gamerska konfiguracija. Zanimljivo kako nitko nikada nije uhvaćen u varanju, uvijek je to brat, prijatelj, tetka, sestra, stranac, Bin Laden, debeli bully iz susjedstva... ma svi su varali na tom kompu osim tebe.... yeah wright, varanje je u RL svijetu = doping, a za to se dobiva suspenzija 2 god za prvi, i doživotna za drugi prekršaj.... pa se vi vidite što je glupost a što nije...

Nesretni dječače s početka priče, ako je tvoja priča istinita, u što čisto sumnjam, smola.... bad luck... prodaj disk dalje i kupi novi.... i mani se ćorava posla (varanja)...

Svi drugi koji mu sugeriraju kako zaobići hardware ban... ne radite ništa drugo nego potičete varalice...
Ma poznam ja perodota, a i sam igram AA, i fakat mi ide na k***c čitanje...al za njega mogu reć da nije čitao...kupovao je polovne stvari i kupio disk kojem je PB blokirao igranje (zanji vlasnik očito sranja radio)...perodot igra, išteka disk kad oće igrat i amen...ali eto, oće da riješi taj problem...ako ko ima riješenje problema nek napiše, a priče o "zapali peru nasred trga" ostavite za razgovore u lokalnim birtijama i slična okupljanja

P.S. a i prenesposoban je on za čitanje
GoGzS je offline   Reply With Quote