21.06.2002., 06:45
|
|
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
Originally posted by dr.z
Vidiš, nemam ti ja para ni za golfa, a kamoli da vozim kakav V8.
No kad se završi fax bit će para(valjda), a obećao sam si da čim stigne prva plaća diže se kredit za SUBARU IMPREZA 2.0 STI(to je moj san godinama).
Auto ima 230KS pogon na četri kotača, a izgleda nenadjebivo i
cijena od 25000€ je prihvatljiva.
Pa će me onda vidit svi ti bosanci sa svojim bemburama i merđama
(jel se ko od vas pitao kako može mulac s 20 godina vozit BMW od 100000€, da sam ja na vlasti svi takvi bi ležali u Lepoglavi).
Od rally-a mi je strašno dobar COLIN MCRAE 2 (MOŽETE POGAĐAT ŠTA VOZIM), sve ostalo je više manje bjedno.
Pogledajte malo onaj forum o automobilima na iskonavoj stranici,
Bože moj kakvih ljudi tamo ima.
|
Ne znam, iako volim aute i iako ima njih prekrasnih (neki dan sam vidio Austin Martin V12 Vanquish - za srusit se u nesvjest), moram priznati da mi je auto zadnja stvar za koju mi se daje para... Sama cinjenica kolko padne vrijednost nakon prve godine pokazuje kolko su precijenjeni. Uz to je to cisti mrtvi kapital. A onda jos troskovi odrzavanja, pa ti ga neki kreten uredi s kljucevima (umrijet cu a necu shvatiti te ljude - vandale - koji trgaju drugima stvari, a od toga nemaju nikakvu korist. lopove kuzim, ali ove...), pa ovo, pa ono... A nemrem reci da lose zaradjujem. Tolko mi je ta kupnja auta problematicna da iako ga moram kupiti (posudjujem od stare, a zivimo na totalno razl. mjestima u Zgb) uopce mi se to neda.
|