View Single Post
Staro 16.09.2006., 15:22   #5
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor gogo0077 Pregled postova
tako je ima verzija Chieftec i sa 120 mm ventilatorom, on ima i jos jedan 5.25 utor (znaci 4kom) ali je skuplji od ovog za 110kn.

Koliko sa vidio po slikama Chiefteci nedolaze sa ventilatorima?ili se varam?
Hmm, nisam siguran, ali mislim da sma gledao neki do 350kn u Ve-milu i da je on imao 120mm - no može biti da se krivo sjećam.

No ako je tako, onda mislim da nemaš kaj razmišljat i uzeti Anteca - mislim da s njim i dođe 1 120mm vent za odostraga. A napred ti nije potreban, jer ako začepiš sve ove bočne nepotrebne rupe (malo kemijaj pa vidi koje su korisne a koje nisu), onda će ti ispuh sređen od jednog 120mm venta i napajanja napraviti podtlak (Crn je to super objasnio i stvar radi super u praksi) i napred će ti samo ulaziti zrak kroz rupice di je HDD i hladit će ga.
Ja sam tako imao sređeno hlađenje sa 2 HDD-a (svaki u svom kavezu) i temp nisu prelazile preko 38°C za njih.

Samo mi se nekako čini da će biti gužve u tom Antecu i da se kablovinje ne bi moglo srediti tako dobro kao na Chiefu, ali to je samo moje mišljenje

Na Chiefu ne dobiš ništa od ventilatora...

A što se tiče Raptorxx napajanja, gledaj neka druga. Ovo Enermaxovo od 300W će ti biti čisto dovoljno, a još je i na akciji pa košta samo 160kn. A za oko 350Kn gledaj Chieftec-e ili Fortrona.