Citiraj:
Autor gogo0077
tako je ima verzija Chieftec i sa 120 mm ventilatorom, on ima i jos jedan 5.25 utor (znaci 4kom) ali je skuplji od ovog za 110kn.
Koliko sa vidio po slikama Chiefteci nedolaze sa ventilatorima?ili se varam?
|
Hmm, nisam siguran, ali mislim da sma gledao neki do 350kn u Ve-milu i da je on imao 120mm - no može biti da se krivo sjećam.
No ako je tako, onda mislim da nemaš kaj razmišljat i uzeti Anteca - mislim da s njim i dođe 1 120mm vent za odostraga. A napred ti nije potreban, jer ako začepiš sve ove bočne nepotrebne rupe (malo kemijaj pa vidi koje su korisne a koje nisu), onda će ti ispuh sređen od jednog 120mm venta i napajanja napraviti podtlak (Crn je to super objasnio i stvar radi super u praksi) i napred će ti samo ulaziti zrak kroz rupice di je HDD i hladit će ga.
Ja sam tako imao sređeno hlađenje sa 2 HDD-a (svaki u svom kavezu) i temp nisu prelazile preko 38°C za njih.
Samo mi se nekako čini da će biti gužve u tom Antecu i da se kablovinje ne bi moglo srediti tako dobro kao na Chiefu, ali to je samo moje mišljenje
Na Chiefu ne dobiš ništa od ventilatora...
A što se tiče Raptorxx napajanja, gledaj neka druga. Ovo Enermaxovo od 300W će ti biti čisto dovoljno, a još je i na akciji pa košta samo 160kn. A za oko 350Kn gledaj Chieftec-e ili Fortrona.