Citiraj:
Autor ante2
zovem ja danas da bi jelte onaj brzi ultra supper intrernet i za po doma (ipak kada firma placa je jeftinije skidat one fajlove od demo igara i trejlere od filmova kmhhh) jer mi je vjerovali ili ne obican 56 k modem skroz dosta ali se covik brzo navikne na luksuz.
no da se vratin na psovanje dojče telekomu kako ono vec ide
ja- dobar dan
dč(skracenica za doče telekom)- dobar dan kako mozemo pomoci
ja- pa ja bi ono znate vas turbo internet po nevjerovano povoljnoj cjeni (za albaniju mozda ali dobro nije albanija tako daleko)
dč- ocete mi dat vas br tel (zovem sa posla pa doticni ne vazi)
je- moj tel je 01-xxxxxxxxx
dč- samo malo
ja- ok
dč- zao mi je ali na vas tel ne ide
je- molimmmmmmmmmm
dč- ne moze se spojit jer je centrala puna
ja- molimmmmmmmmmmmmmmmmm
dč- pa znate mogu vas stavit na listu cekanja
ja - MOLIM na kakvu listu ... sta je nama para za nove parice ili vas ***e spor koji ste izgubili pa je svabo reko ne ugradj nista dok malo ne stisnem pedera Sanadera za jajca da nam nesto sredi za te vodove !!!!!
dč - pa gospodine ne mojte tako nisam ja kriva (javila se zenska) nije do mene to rjesava tehnicka podrska
ja- !!!!!!! ko rjesava ali znam da je prije mjesec dana bilo moguce u moju zgradu uvuc tj intrenet a gle k. sada ne ide
dč- joj ne ljutite se da vas stavim na listu cekanja ?
ja- !!!!!!!!!!!!!
tras ode telefon (koji isto ide preko doče telekoma)
e pa to je moje misljenje o njihovim supre tarifama
|
Sa takvim razgovorom samo si dokazao na kojoj si intelekualnoj razini. Ako mislis da ce psovanje negdje rijesiti nesto onda se grdo varas. I poptuno ti je upravu poklopila , jer noi nemoraju slusali psovke raznih selj....
NHF