View Single Post
Staro 15.09.2006., 01:50   #138
replace
Registered User

replace's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor glista Pregled postova
ja se na stvari trudim sagledavat objektivno i realno........i po nikome ja ovdje ne kenjam, već se trudim sagledati sve činjenice (i dobre i loše) i na kraju krajeva raspravljamo, a u tome nema ništa loše, zar ne?
nema nista lose ali umanjujes svaki schumijev rezultat,govoris da nema konkurencije nikada,koda je sjeo u bolid i nista nije radio,sad govorimo kolko lik provodi u bolidu,treba znati biti u vrhu 16 godina i proc kroz sve te tehnoloske napretke u kojem opet zadnju i najbitniju rijec daje vozac jos uvijek! oko toga se manje vise slazemo svi,tojest ako nema konkurenciju negdje to je onda razvoj bolida definitivno....pa si rekao onda kako je trebao stati sastrane u imoli - sta da stane sastrane nakon svakog izlijetanja,koda je kriv za sve dosada sta je ucinjeno u tih 16 godina njegove karijere,pa plakanje u monzi ti govoris kako je imao najbolji pogled u senninu smrt - koda je na krstarenju(zato sto je to bio senna a ne neki manje poznati recimo novi vozac onda se digla cijela halabuka,a sta je s ostalim primjerima iz novije povijesti F1) pa se onda zbog toga kao rasplakao na pressici,ako neznas senna mu je bio IDOL,mislim ono frende ali to meni nije realno i objektivno....a i pogledaj si malo kad je team radio stavljen i komunikacija u oba smjera...

Zadnje izmijenjeno od: replace. 15.09.2006. u 02:02.
replace je offline   Reply With Quote