Tema: molim pomoć
View Single Post
Staro 14.09.2006., 16:43   #20
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor radijator Pregled postova
Sad sam baš pomislio conroe je bolji i to je to, idem još jednom provjerit i gotovo, kad ono nema 7600GS pci-e, jedino agp za 973kn. Kolika je razlika između agp i pci-e? I ako bi bilo ok uzet agp koju onda matičnu?
Pošto će on samo igrati igrice na tom kompjuteru, zar bi mu athlon 3500+ i DDR bio usko grlo ukoliko mu stavim 7600GT i time bio lošiji od conroe sa 7600GS i DDR2? Jer ipak će sa athlonom dobit i duplo veći disk, mada to nije nikakav prioritet al eto.
Što se tiče napajanja nisam mislio samo na proizvođača, nego i na to hoće li sigurno ovim komponentama biti dovoljno 350W?
Hvala
uf ajmo redom...

bolje mu je jer je i conroe brzi u igrama pogotovo od 3500+ dosta brzi...bzio i od fx 62...pa si misli kolko brz ak nema 7600gs onda idi na x1600pro/xt....ovisi sto je u cijenovnom rangu
agp iliti akceleracijski graficki port radi na max brzini 8x(brzi je 8x od isa-konektora)dok pci-e za graficke radi na 16x...dakel duplo...al to je glupost...4x je i vise nego dovoljno za sve graficke...vec je to cisto racunalna "moda"-ja sam pci-e stavi radi nadogradivosti!nebi bili 3500+ sa ddrom prespori tj usko grlo vec jednostavno je to "old" te je pet nadogradivost upitna...citaj ddr2 je vec na amd-u zasto sada ici na to?valjda ides u buducnost ne proslost?!cuj duplo veci tj 4x veci moze dobi i za 100 kuna vise west digital model ws2500js ili jb...(uvijek ih brkam...samo sto ih nema u hg sporu...naranvo moze se dogovorit i jednu komponentu uzet "izvana" ilitiga u drugoj tvrci...svejedno ce slozit, pogotovo ako nemaju na cijeniku-a nemaju )

gle pitanje vataze je postalo vakat smiejsno...naime danasnje high end konfe sa quad slijem 2x 4 jezgre 16 gigi ramima trose ako 450w...AKO...mislis li da ce 350w biti dosta tebi tj tvom frendu?: lol2 :

@mr.m jel to ulizivanje ili sto jer nevolim to..."ako je on reko je to tako" cuj covijek sam(dobro riba necemo sad u detalje? ) i mogu pogrijesit zato imam kolege/frendove tu na ovom podforumu koje prate moje radnje kakja njihove isto tako je ovo uputak da ne vijerujes sve sto se napise...ne govorim da citas samo moje vec da svak moze gluposti napisat NHF nista protiv tebe vec sam da nebi kasnije bilo oops: hello2 :

mc_fish je offline   Reply With Quote