View Single Post
Staro 14.09.2006., 13:29   #8
Imitator
Banned

Imitator's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor mat Pregled postova
vidi ovako:

prvi film u kinu sto sam gledao bio je "Posljednji mohikanac". Imao sam 6 godina i tata me odveo u kino Apolo. Nakon toga kada god sam mogao sam isao sa starcima po Kinematografima Zagreb. Zagreb, Europa, Grič, Jadran, Kinoteka, Apolo, Lika, Mosor... Sve su to kina u kojima sam, kao i mnogi drugi, proživio prve filmske trenutke svog života. To su bila kina u kojima sam zicao plakate poslje predstave, znao kartodrapce i tete na blagajni. Kina zbog kojih sam zivio od vikenda do vikenda od 10. godine na dalje. To je bio dozivljaj.

Sad odem u Cinestar i imam osjecaj koda sam dosao na tlo SAD-a. Sto je stvarno (NHF) odvratno. Nije to to. Ne kazem da nemamo gdje gledati filmove. Ali kada odrastes uz rasirenu kinematografiju po cijelom gradu, po ulicicama i malim dvoranama... Cinestar ti je za k nakon nekog vremena.
Ja živim u Ilici, točno preko puta kina "Apolo".....razumijem te u potpunosti o čemu pričaš.........inače sad trenutno nešto rade na zgradi gdje je bio Apolo, ali čisto sumnjam da radovi imaju ikakve veze s nekim kinom.....kakve sam sreće otvorit će poslovnicu Ve-Mila....: giljotin
Imitator je offline   Reply With Quote