joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj
Samo me uhvati jad i tuga kad se sjetim tih dana. Kada smo ja i buraz uzeli Sega-u (tada kostala nezamislivih 20 DM), bili smo "glavni u selu". Po citav dan se okupljlo drustvo, iglai smo tenkice, Maria, nekakve trke, neke extreem motoriste,....To je bilo prije vise od 10 godina.
Poslije toga smo kupili Play Station 1. E da ste samo vidili izraze lica djece koja su se igrala pred ulazom kad smo prosli kraj njih sa "SONIJEM". Bili smo medju prvima u gradu koji su ga imali. Imali su ga dva game kluba i odma poslije njih ja i buraz. Tu smo igrali nezaboravne naslove kao sto su Grand Turismo 1 i 2, Resident Evil 3 NEMESIS (joooj kako smo se ja i burazer sasrali jednom uz tu igru), riziko, pa onda onaj lisac CRASH sve nastavke,.....
I nakon toga svega dolazi jedno ogromno zlo zvano PC. Ama bas ni jedan naslov koji sam igrao na PC-u nije bio toliko igriv i toliko ostao u sjecanju kao oni sa konzola. Ne kazem da na PCu nema dobrih igara, ali nisu toliko igrive kao sto su bile one na konzolama.
Eh. A prije svega navedenog imao sam C64. eeeeeeeeeee to su bile igre.
Igrao sam nekog kuhara sto se pentra po ljestvama kako bi slozio hamburger, igrao sam i onu sa helikopterom sto je neko vec naveo, onda neka igra u kojoj si marinac a ddatum je dan D,............
Najgori potez u mom dosadasnjem zivotu je bio prodaja PS-a, kako bi skupio dovoljno para za novi komp.