Citiraj:
Autor Dr. Beast
A šta ćeš, neki smatraju da napajanje nije važno. Svi samo gledaju da imaju što brži CPU i VGA, a na ostalo, ma 'ko ga šljivi. A najgore mi je kada ljudi štede 100Kn na monitoru, očito im nije stalo do očiju i zdravlja. Eto toliko od mene, za sada : roller :
|
: lol2 :
Ja recimo smatram da je napajanje toliko važno da tjera komp, ako to radi - dobro je, ako to ne radi - e onda nije dobro...
Meni u preko 10g ni jedno noname napajanje nije skurilo ništa a i promjenio sam ih raji po kantama xyz komada i isto nikad nije ništa povuklo sa sobom...
I ok je da neko ima dobro napajanje i ja to pozdravljam, nekad i sam razmišljam da si nabavim neki dobar model za duže vrijeme ali ne volim vidjeti one komentare - jesus to ti je smrt koja vreba, tempirana bomba sa random triggerom, zlo, nesreća...
A što se tiče monitora - ja imam CRT za 700kn (novi)... 1024x768@85Hz slika brutalno oštra... Nije najbolji na svjetu ali nije ni loš... Treba malo podešavati sliku da se popravi i samo je jedna reza/refresh rate kombinacija za svaku rezu dobra a ostale su li la... Ali to i nije neki problem...
Gledao sam 8g u 800x600@60Hz i bio sam u streljačkom klubu... Ne nosim naoćale i ne zaje** se s ovim što pišem...
Tek tolko...