Ma kakav crni pleksiglas

Sto se zalemi to je sigurno:
A ovdje ti je jedno staro vodeno koje sam radio jos za Socket A (to si mogao i vidjeti ako si procitao cijelu temu), koje je radjeno busenjem i glodanjem da se spoje kanali. Zapravo se moze napraviti sve stolnom busilicom, nece ispasti najljepse ali se ionako zalemi. Pazi kad busis bakar, jako se zagrije i vrlo lako pukne svrdlo.
http://web.vip.hr/z.lasinger.vip/index.html
Friend je sam napravio blok za P4 i super je zadovoljan. Jednostavno je uzeo komad bakra (mislim 1cm debljine) i izdubio ga slicno kao na prvoj slici samo bez labirinta, samo rupa, koja nije glatka jer je radio svrdlom i glodao buslicom. Poslije je napravio jednaki poklopac kao i ja i donio kod mene pa smo zalemili. Zalemio sam tako sto sam stavio na plinski stednjak blok, kad se zagrijao lagano na potrebna mjesta nanio tinol i poklopio ga sa poklopcem. Naravno mjesta gdje se lemi sam izmirglao i nanio malo paste.
Btw, zbog cega zelis raditi vodeno? Koji procesor imas? U ono doba kad sam ja radio svoje prvo vodeno nije bilo heat pipe hladnjaka, a Thunderbird se grijao kao lud (kao P4

) Danas mozes kupiti A64 ili Core koji se ne griju jako i jos mozes staviti hladnjak sa heat pipe-om i sve super.