Tema: Nove igre
View Single Post
Staro 22.07.2003., 13:57   #56
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Originally posted by greg SE
kao SP je sranje - vjerovatno zato sto je SP tamo zamo da ljudi upoznaju mape i slicno, da nespominjem nevjerovatno glupe botove, tamo se kolju pol sata, odem ja i sredim sestoricu za cca 10 sekundi.....nema nikakve organizacije, tipovi s puskama jure na tenk, nebi se sjetili pricekat da dodje "teska artiljerija" koja mora prepuzat pol mape jer neki kreteni nisu zauzeli point iako su mogli.....ili kretenarije kad neprijatelj ide prema nama a svi kompjuterski igraci uskoce u kamion - nista strasno, ne??? ali bome je kad neprijatelj dolazi prema nama u tenku

ne, ne i ne....to nije SP igra ako planiras ostati ziv i donekle normalan
ma slazem se. treba ti velika doza tolerancije. npr idu moja trojica na njihovog jednog, i sto se dogodi? njih trojica poginu i sekundu poslije ja, jer sam mislio da je lik mrtav. boze dragi, nadju se trojica nasih i jedan njihov na otvorenoj livadi, pa necu valjda i ja jos pucat po njemu? nisu oni valjda debili? ocito jesu. ali da se to pregrmit. meni proc nije nesto pa mi je za AI dodjeljeno 20% procesora (ili tak neka fora) nisam jos probao sa 100%.
Elven je offline   Reply With Quote