View Single Post
Staro 13.09.2006., 13:28   #97
Andeo
Premium
Moj komp

Andeo's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Nema potrebe ulaziti u nepotrebne rasprave. Po meni F1 je izgubila najboljeg svoga vozača. Činjenica je da je najuspješniji vozač svih vremena i velika zvijezda F1 otišla u mirovinu i svaki pravi ljubitelj F1 zbog toga bi trebao biti barem malo nesretan.
Nema većeg gušta od gledanja kako se M. Schumacher natjerava sa Hakkinenom to je bilo fenomenalno a i posljednje godine kako se dizao i pobjeđivao.

Ja navijam za Mclaren i obožavam Kimija, međutim i on i Alonso i ostali vozači su tek na pocetku i trebaju postati zvijezde a vremenom se nadam da hoce, da ce uspijeti i imati blistavu karijeru, bez obzira na Alonsov naslov prvaka on je i dalje jedan od hrpe pobjednika a M. Schumacher je zadnji od onih velikih koji je vozio i zato sam tuzan zbog njegova odlaska.

Glupo je govoriti tko je sa kime vozio pa ni Senna nije htio nikoga uz sebe to sta je bio Prost je Sennu jako smetalo. Schumacher je pobjeđivao,samo 8 utrka mu je trebalo da dođe na prvi podij, osvojio je duplo više bodova od drugoga u poretku svih vremena a da ostale rekorde ne spominjem. Glupo je reci imao je super bolid imali su ga mnogi pa ga nisu znali iskoristiti. 15 godina je pobjeđivao, 15godina ne moze biti slucajno, 15godina je tesko objedivati bilo gdje a kamoli u F1 gdje puno toga ne ovisi samo o vozacu. Ostavimo se zato glupih i nepotrebnih prepucavanja i zakljucimo da je otisao jedan od najvecih i da se samo mozemo nadati da ce netko novi barem priblizno karizmatican i dobar kao on doci.