View Single Post
Staro 13.09.2006., 10:38   #86
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor ZED Pregled postova
Ovo sigurno nejde na scumijevu velicinu, a i puno slicnih situacija: baad :
http://www.youtube.com/watch?v=v9gn0...elated&search= : baad :

ne razumijem zašto za slučaj u Austriji svi optužuju Schumahera, koji tu nije ni kriv ni dužan, jer je ono bila MOMČADSKA odluka, odluka Jeana Todt-a, ili koga već, a ponajmanje Schumahera.

već mi je pun ****c slušanja i pljuvanja po njemu, navođenjem kako je imao prljavu karijeru, ovo ono... Ma PO ČEMU?!

Nije radio ništa drugo kao i ostali vozači. Evo Darh je stavio primjer dobar. I što onda reć na massu? ništa. nema veze, izgurao je onoga koji ga je prošao, i vozi dalje. Da je to napravio MS, ajme majko..

Vi pojedinci koji se hvatate izoliranih situacija, te na temelju njih pljujete po MS, sramite se.

Iznesite svoje voljene vozače, pa da krenemo pljuvati po njima! Ako nećete, začepite više.

Pokrijte se po ušima, vratite se 15 godina unazad, pa pogledajte kako se vozilo, i tko je bio kakav na stazi, a to uključuje i Sennu, Mansela.. da ne nabrajam... svi su radili pizdarije, ništa blaže nego što ih je radio i Schumaher u to vrijeme. U TO vrijeme, a to znači kad se na stazi uredno izguravalo, sudaralo, i nije bilo nekog posebnog kažnjavanja kao sada.

Zbog toga je meni F1 izgubila na zanimljivosti, jer se i vozači boje napraviti bilo kakakv kontakt, jer ih odmah čeka diskvalifikacija, kazne, gubitak poretka, itd...
Gabre je offline   Reply With Quote