Citiraj:
Autor Isus
Ova cijela rasprava nema smisla, jer mešusobno dokazivanje neće mene nikad natjerati d aSchumachera obožavam, niti će njegove fanove natjerati da ga više ne vole.
Ono što stoji d aje Schumacher izvanredan vozač, no imao je jako puno prljavih stvari u kraijeri.
Ono što mene najviše diže tlak je situacija s Frentzenom u Kanadi, momčad ,mu je sigurno javila da dolazi bolid iza njega te da pripazi, sad moje je mišljenje da i snimka pokazuje da je namjerno odgurao Frentezna, koji je mogao na toj utrci i pobijediti.
|
Prljave poteze su imali i Prost i Senna pa nitko o tome više ne govori. Tako će za koju godinu biti i sa Schummijem. Govoriti će se o njegovoj dominaciji u svijetu F1 i o njegovom majstorstvu. Samo će kivni englezi spominjati "prljavštine" iz njegove karijere. Al neka ih, oni nikad nisu imali tako dobrog vozača F1, a slove kao jedni od začetnika ovog sporta. Mora da to jako, jako boli. Baš mi je drago
Tebi najviše diže tlak to što Alonso neće nikada biti ni do koljena Schummiju, zar ne? Ajde, ajde...možeš nama priznati