13.09.2006., 02:45
|
|
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Autor cassper
sva sreca pa ti kolega samo znas informacije od prasicka,iz njegove ruke : lol2 : a @vga killer je tamo bio u njihovom boxu pa i ima sta za reci i procitaj mu opet malo bolje postovo pa ces vidjeti kome i kako odgovara,jer po neznam koji put krivo shvacas,procitaj 5 puta da shvatis ako imas problema s koncetntracijom,jer vadis recenice iz konteksta,a prasicko i njegova informacija su nula bodova oduvijek bili i bit ce!
niti jednoga kolegu on nije krivo informirao,to sta si ti neupucen preko telke i preko prasicka to je tvoja stvar,imam dojam da si ti taj kolega neupuceni.
|
vga killer i ti ste oko Massinog bolida kontradiktorni.Nisi skuzio poantu...
Citiraj:
Autor cassper
pajdo,ti i tvoje zavjere ostalih dokazuju da nerazumijes neke stvari,a ocito si i slijep vidim da je i tebi detalj oko imole pobjegao  ako ti smeta schumi nemoj pisati vise ili se izrazi napokon koji je tvoj kvazi vozac 
|
Imolu nisam nigdje spomenuo...citaj pa ces znati odgovor...
Citiraj:
Autor cassper
o massinom bolidu se moze saznati puno preko internetskih stranica raznoraznih,a i informacija od drugih ljudi,tako da bez brige ima upucenih ljudi,ocito ni sam neznas da na bolidu na samoj utrci mozes podesavati bez beda neke dijelove ako nisi zadovoljan s necim,tako da....: hello2 :
|
Samo naprijed,i pitaj vga killera zasto to doticni vozac nije napravio...
|