13.09.2006., 02:09
|
|
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Kronoloski...
Citiraj:
Autor vga killer
Malo da Massu dotaknem. Bio sam s dečkima u bosku i rekli su da Massa ima novi poboljšani motor što bi mu trebalo bit prednost, a i šumijevom motoru je ovo bila druga utrka, a ovaj je opet bio sporiji.
|
Citiraj:
Autor flood
Bio je sporiji zbog toga sta nije uspio prestici Kubicu...
|
Citiraj:
Autor cassper
massa - kubica duel: kada mu se covjek maknuo s staze,dali znas da je Massa vozio s brzim bolidom od MS zbog novoga i jacega motora,na speed trapu je bio 15 km/h brzi od MS. MS nije bilo u top 10 po brzini u vremenima na utrci,i nakon tih svih inovacija massa je vozio sporija vremena pola sekunde od MS kad mu nije bilo kubice ispred,jesi upoznat stime mozda?
|
Citiraj:
Autor vga killer
Po vremenima je bio sporiji. Bio sam tamo i znam kaj se događalo iz prve ruke, a ne od ovih blesavih komentatora
|
Citiraj:
Autor flood
samo sam vidio da ne moze prestici Kubicu,a ova ispred dvojca lagano odlaze.A i bolid mu je malo divljao,mozda nije bio izbalansiran kako treba,pa mu ni novi motor nije pomogao...
|
Citiraj:
Autor cassper
a bolid je bio jako dobro podesen i prije i poslije utrke je bio zadovoljan,uostalom pitaj vga killera kako je reagirao massa nakon kvalifikacija,prije utrke i poslije utrke.
|
Citiraj:
Autor vga killer
Massi nije sve bilo kak spada naštelano. Rekli su mi da ima mrvicu premalo downforcea. Jurio je po ravnini, al je pleso po zavojima. To se najbolje moglo vidjet kad mu je na ulasku u prvu šikanu samo kraj bolida otišao van, al ga je uspio spasit. Šteta kaj je onak zbloko kotač pa je moro u boks.
Nakon kvalifikacija je bio uzasno ljut na Alonsa.
|
@vga killer-postavljas si pitanje i odgovaras na njega cijelo vrijeme aludirajuci na to kako si bio tamo,znas sve insajderske spike,samo sta si kolegu krivo informirao...Nama ostalima Blazicko mora reci kako stvari stoje jer smo glupi i slijepi...
Citiraj:
Autor cassper
jeli znate ko se veselio u parkfarmeu tada - samo hakinen i donekle larini !
ako uopce neko zna sta ja parkferme.
|
Pajdo,ti si svojim postovima o Massinom bolidu dokazao da bas ne razumijes u potpunosti ono o cemu pricas,tak da...: lol2 :
|