View Single Post
Staro 13.09.2006., 01:20   #69
Ramone
DDR RAM1

Ramone's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Formulu pratim od tamo negdje 92, a kroz period od 98 do 2006 na prste jedne ruke mogu nabrojati utrke koje sam propustio gledati (uživo).

Statističari i Antistatističari: odfukajte od MS-a jednom zauvijek, jer se onu svojoj karijeri nije utrkivao sa tablicama, papirima, grafovima, brojkama… već sa živim ljudima od krvi i mesa, odnosno sa njihovim bolidima. Do pobjeda odnosno naslova nije dolazi kalkulacijom slažući matematičke/fizičke formule izvan staze, već je svoju slavu stekao odličnim vožnjama; uvijek željan pobjede tjerao je svaki svoj bolid do krajnjih granica.
(To što je Janica Kostelić toliko bolja od ostalih nije statistika već DOMINACIJA!)

Senna i Prost su se međusobno sudarali u borbi za naslov SP, i danas se o tome priča kao o velikim dvobojima dvojce (stvarno) velikih vozača, a MS-a treba doživjeti kao pokvarenjaka zbog ISTIH stvari??? (da ne bi bilo nekakvih zabuna za mene su sva trojca veliki vozači i jako dragi)

Najžešći kritičari spominju VN Austrije (kao primjer kako je MS „izgradio svoju slavu“) kad je Barichellu javljeno iz BOXa (dakle odluka Ferrarija) da propusti MS-a. A nitko ne spominje VN U.S.A. kad je MS prepustio Barichellu pobjedu, iako mu Ferrari nije to naredio. Dakle, najveći pokvarenjak, je sam ispravio grešku koju je njegov tim napravio prema „vodonoši“ iako za to nije imao obvezu! Baš je đubre taj MS!

O bajkama kako su skandali i prljavi potezi vezani samo uz ime MS-a su kvartovske priče za malu djecu. Činjenica da SVE vezano uz MS-a (kao najdominantnijeg vozača) ima u najmanju ruku bar duplo veću dimenziju. Svi se sjećaju kako je MS pregazio mehaničara u boxu (ne svojom krivnjom, jer mu je lolipop-man dao znak da krene dok je crijevo bilo u bolidu) a puuuno ljudi je zaboravilo (novinari pogotovo) kako je jedan vozač svojom nepromišljenom vožnjom uzrokovao nesreću sa posljedicom smrti. Da je to uradio MS (s obzirom kako ga je dosada FIA redovito kažnjavala) sigurno bi ga izbacili iz F1, a možda ga i ganjali po sudovima zbog „ubojstva“.

…..još se čujemo….

please wait

Ramone je offline   Reply With Quote