Citiraj:
Autor cassper
"boli me k...." izjave tipa toga se vidi da se previse zivciras i zamaras velicinom MS ili masse i ferrraija pa te i frustrira malo previse,a bolid je bio jako dobro podesen i prije i poslije utrke je bio zadovoljan,uostalom pitaj vga killera kako je reagirao massa nakon kvalifikacija,prije utrke i poslije utrke.
|
Massi nije sve bilo kak spada naštelano. Rekli su mi da ima mrvicu premalo downforcea. Jurio je po ravnini, al je pleso po zavojima. To se najbolje moglo vidjet kad mu je na ulasku u prvu šikanu samo kraj bolida otišao van, al ga je uspio spasit. Šteta kaj je onak zbloko kotač pa je moro u boks.
Nakon kvalifikacija je bio uzasno ljut na Alonsa.
@ cassper - svaka čast. Sve sto si reko stoji i imam isto mišljenje.
Naravno da je svima koji ne navijaju/mrze schumija nije drago ovak neš gledat i da je u zadnjih par godina Ferrari pod povečalom. Otprilike znam kak je to jer sam ja prošle godine pizdio dok sam gledo onakav Ferrari. ***iga tad su shebali stvar, al je opet šumi izvlečio kaj se moglo.
Sjetite se samo Turske, kolko se sjecam da je Turska, da se šumi vrtio na stazi ko početnik. Ovogodišnja utrka je pokazala da nekaj prosle godine nije valjalo jer se do sad ni na jednoj stazi šumi nije tolko vrtio.