Citiraj:
Autor Codiac-
Prvo ocz je rebrandirano tagan daklem sto dovodi do zakljucka ocz je smece tagan je smece? Sto opet mene dovodi do zakljucka da neznas o cem pricas. Osim ak nemas konkretne dokaze molio bi te da se suzdrzis takvih nabacivanja
Sto se tice modularnih ja bi radje uzeo ocza nego hypera jer je sigurno bolji  Naravno uvijek mozes cekati seasonicova modularna napajanja
uglavnom po meni best buy je ocz
|
ovo bi bilo krivo...naime ocz,tagan i kompaniju radi top power...ilitiga niej ocz tagana ni tangan ocz...vec svak za sebe...nadalje modstream je srednja klasa trenutno...dok je powerstream visa...nakon kolko god i pol???mislim da sam sve reko time o kvaliteti...
isto tako nemojte podcjenjivat hipera...hiper jos nema ime...i to je sve...to ti je bivsa(doduse sad imaju novi tim) coolermasterova xtrema power serija napajanja...glavni inzinjeri osli i osnovali hiper...uglavnom to je jakooo solidno napajanje za tu lovu
ak ti ne treba ko meni 500w odna slobodno zemi ocz-a cim dode...(citaj uz moju konfu imam 2 pelta na hiperu i god i pol radi KO BEBA): hello2 :
@atha ak imas problem s dostavom javi na pm