View Single Post
Staro 12.09.2006., 17:18   #52
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor Zvijerko Pregled postova
I to je nešto novo? Ne znam jesi li gledao kad je Hakkinen tako imao svog vodonošu? Uvijek kad je Hakkinen bio prvi, a drugi vozač (ne mogu se sjetiti koji) drugi, ovaj drugi je zadržavao sve dok je ovaj šibao naprijed.

Stvar je u tome što sve što se radilo u Ferrariju i što je Schumi radio su radili i drugi, ali drugima se to nije toliko uzimalo za zlo i pamtilo.
Zadrzavanje i propustanje su dva razlicita pojma...Ako netko uspije zadrzati nekoga iza sebe(vjerojatno si mislio na Coultarda dok je bio sa Hakkinenom u McLarenu),svaka cast,dobar si kada te ovaj drugi nemoze prestici.Recimo,Massa je ispred Alonsa i neda mu naprijed,pa sta je lose u tome(iako se to bas ne desava).Ali se ne sjecam situacije u drugim momcadima kada je drugi vozac bio brzi ali je morao propustiti prvog,sporijeg vozaca.I to tako ocigledno,bahato...
Citiraj:
Autor vga killer Pregled postova
Malo da Massu dotaknem. Bio sam s dečkima u bosku i rekli su da Massa ima novi poboljšani motor što bi mu trebalo bit prednost, a i šumijevom motoru je ovo bila druga utrka, a ovaj je opet bio sporiji.
Bio je sporiji zbog toga sta nije uspio prestici Kubicu...