Citiraj:
Autor jonyb
da si malo bolje informiran i da znaš nešto o napajanjima znao bi o čemu pričam. bezveze se trudiš ispasti pametan
ako atha traži ponajviše napajanje koje dobro izgleda, i prvenstveno da he modularno, onda ču mu taj ocz biti čak i najbolji izbor.
ali ako tražiš najviše za uloženi novac onda tu definitivno ocz(modstream) otpada. dati za napajanje 450kn koje je zastarjelo, čak nema ni dva raila. masa ljudi se na netu žalila na taj ocz i nitko ga baš ne preporuča, s time da ih je dosta otišlo u vječna lovišta.... očito je da su morali negdje uštedjeti kad su več nabacali taj kič.
a to što je nekome važnije kak napajanje izgleda od onoga što je u njemu, u to se ne miješam. ipak je to stvar osobnog izbora.
|
sve sam ja to pročitao i prostudirao prijatelju,informiran sam ja,bez brige ne kupujem ni podlošku za miša a da neproguglam po netu o njoj,stoga bez povlađivanja.
To napajanje JEST najviše za uloženi novac,jerbo za 450 kn dobiješ 450W,modularno napajanje odlične kvalitete i nečujno...
A priča o vječnim lovištima pada u vodu,jer sam napajanje kupio u firmi gdje mi radi prijatelj koja inače samo prodaje OCZ i Tagane,čovjek mi je rekao da se NITI JENDO napajanje nije vratilo na servis dok je bilo 2-3 neispravna Tagana.