Citiraj:
Autor Brain32
Hehe uvijek i u svemu, kad je netko iznimno dobar onda vara jer nije moguce da je netko tako dobar jednostavno nije, a onda opet, mozda i je samo sto ne mogu svi to podnijeti 
|
bravo care! odlično rečeno!
vi koji serete da je schumacher pun skandala, daj začepite gubicu, svaki vozač je na svoj način poseban. I radi skandale.
A što onda ne spominjete Montoyu? pa taj je razbio više bolida i izgurao više vozača, nego što bi napravila dva schumahera.
kaže isus, nije on tako dobar vozač, iako to statistika pokazuje??!! e sad ja ne znam tko je tu lud...
kao da druge momčadi nemaju prvog i drugog vozača... GIVE ME A BREAK! Samo što je ferrari uvijek pod povećalom, pa se i najmanja sitnica tumači kao skandal i varanje.
Schumaher je najbolji vozač u povijesti, gledano statistički ili ne. Radio je skandale, radili su i drugi, neka je, Formula ne bi bila zanimljiva bez raznih skandala, i brzo bi izgubila na gledanosti i popularnosti.
Ali je čovjek u bezbroj situacija pokazao da je vrhunski vozač, i to ne može nitko poreći. Priznajte si neke stvari.
Pa ne zovu F1 uzalud CIRKUS!