Autor Isus
Nikada kod mene on neće biti najveći od najvećih. Zašto? Nikad nije za momčadskog kolegu imao top vozača, jer je uvijek imao ugovor u kojemu je drugi vozač njegov vodonoša.
Uz njega se vežu najveći skandali te ih ima najviše. Bio mi je simpatičan 92 i 93, 94 se probahatio i počeli su skandali oko njega i Benettona. Prešao je u Ferrari i priča se nastavila uvijek su se skandali lijepili uz njega. Ako nije on sam napravio sranje na stazi onda bi momčad pokrenula neki postupak kako bi oslabila protivnika.
Ne dvojim njegove vozačke kvalitete tu je u društvu svih najboljih Fangia, Mossa, Clarka, Stewarta, Laude, Prosta, Senne, Piqueta, Mansella, Hakkinena, Fittipaldia, Gillesa Villeneuevea ( nažalost puno rano preminuloga) Rindta ( također puno pre rano preminulog).
No razila je Fangio je uvijek vozio uz top vozače,
Senna i prost su vozili zajedno, Piquet i Mansell su vozili zajedno, Prost i Mansell su vozili zajedno, s kime je on vozio? Ostarjeli Nelson Piquet (1991), Roberto Moreno, JJ Lehto, Jos Verstappen,Johniee Herbert, Eddie Irvine, Rubens Barrichello, Felipe Massa, sve vozači koji nisu top vozači.
Hvala bogu d aodlazi i nadam se da snjiem odlazi i muljatorski duh iz F1.
Napokon odčlazi te se nadam da snjegovim odlaskom se vraća malo više sportskog duha u F1 a odlazi muljatorski duh.
|