View Single Post
Staro 11.09.2006., 08:59   #6
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Darth Vader Pregled postova
I tako, evo i sluzbeno je, legenda se povlaci na kraju sezone. Najveci od nejvecih, vlasnik svih rekorda, veliki tata Formule 1, vlasnik kontraverzi i skandala. Omiljeni i najomiljeniji vozac, takoder jedan od najomrazenijih ljudi na svijetu. Trag koji je ostavio nikada se nece moci obrisati, tesko je da ce tako visoku prepreku ikada itko uspjeti preskociti.

Hvala ti Velemajstore na svim trenutcima uzitka koje si nam priustio, na fenomenalnim predstavama koje su nas ostavljale bez daha. Bili smo stobom i u teskim i u ljepim trenutcima, bit ce mo i sad.

Bez tebe F1 vise nikada nece biti ista.
Citiraj:
Autor Delta S4 Pregled postova
Hvala, Schummi...donio si nam puno uzbuđenja. Pobudio ljubav za automobilizam u mnogima... Bez obzira voljeli ga ili mrzili, nitko nije na njega ostajao ravnodušan. A emocije su ipak najbitnije da se čovjek osjeti živim.
Hvala ti.
Citiraj:
Autor Broken Arrow Pregled postova
a yebiga, više neće biti tako zanimljivo nakon ove sezone...

Dijelim isto mišljenje, formula mi više neće biti isto. Mihael je majstor nad majstorima, a ove prolazne zvjezdice..
Mislim da ću početi navijati za Kubicu, barrichela i rosberga. Iako ni barrichelo neće još dugo.

U zadnjih nekoliko godina su se povukli svi velikani F1 s kojima sam odrastao u Formuli, rijetki su ostali koji voze već 10godina formulu. Došla je hrpa mladih vozača koji nemaju ni blizu karizmu vozača kao što su schumaher, damon hill, hakkinen, alesi, da ne govorim o daljoj prošlosti i Senni, prostu....

Žao mi je što se michael povlači, još se nekako nadam da neće. Možda se predomisli.
Gabre je offline   Reply With Quote