Citiraj:
Autor Gabre
možda sam se krivo izrazio, ali po meni je blesavo što ti spreme ID harda, pa onda više nitko i nijednu igru ne može igrati sa tog harda.
ok, ali po meni bi bilo u redu da te jednostavno izbaciva sa servera kad PB prepozna da koristiš nekakav cheat ili hack.
a ne da ti onda trajno ubije mogućnost igranja na netu.
kužiš?
|
Ti zaboravljas da na kraju krajeva online gaming kao i bilo kakav gaming vec odavno ima sponzore za klanove, velika natjecanja s puno novaca, lan turnire s vise bogatim ili manje nagradama. U jedndom ekstremu i da ti igras u finalu reci da ne bi htio razbiti gubicu da te netko dobije a da znas da je varao.
A to da je esktremno tebi nikog ne boli briga, a jos manje proizvodjaca igre. On ti je lijepo napisao pravila kojih se moras pridrzavati ako zelis igrati njegovu igru, ako ti se ne svidjaju, ne moras kupiti tu igru. uostalom, mozes igrati na serverima koji nemaju PB, a ako vec ides igrati na serveru koji ga ima i na serveru klana, udruge, tvrtke nije vazno koji ga je postavio, onda si ti gost, a ako oni imaju alat koji detektira varanje od nekog onda bi netko pomislio da cak ne zeli da im dolazi ekipa s hackovima na server.
A to da se zauvijek bana, da bog da taj netko igrao u klanu i s***ao cijeli klan pa da mu netko dodje doma razbiti gubicu i pokaze sto se radi s takvima!
Fed up with cheaters?
http://www.youtube.com/watch?v=glGQj5i4SqU