View Single Post
Staro 10.09.2006., 12:56   #1
Kyky
Graphics Lunatic

Kyky's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Thumbs up Thermalatke sviđalo Vam se to ili ne! ( my new case )

Dragi kolege volio bih da ovaj post ne prodje u svadju koje je kuciste bolje i sta se kome vise svidja jer trenutacno ima već 155 postova na tu temu CHIF vs TT pa mislim da bi bilo totalno nepotrebno da i ovaj post ode u tom smijeru tj. pa raspravljamo o Armoru a ne svadjamo se Ukusi su razliciti i kome se ne svidja pa boze mili ima jos drugih kucista koja su mu ok i svatko ce kupit ono scim ce ON biti sretan!

Zanima kako vam se svidja moj ARMOR i globalni dojam, prijedlozi i svi dobronamjerni savijeti...

Mini Review
------------

- Vrlo je kvalitetne izrade i cijeli je alu + celik osim poklopca za USB i prednje ladice za papirice i klapni na bocnoj stranici za otvaranje! Cak su i prednje mrezice vrata i sve ostalo alu i to me je odusevilo cak i gumb za paljenje

- Unutrašnjost vrlo funkcionalna

- Napajanje stoji okomito i to je vrlo dobro jer dobiva se do njega prostor za 3 HDD-a po kojima puse jedan vent od 92mm pa ne stvaraju guzvu naprijed.

- 120 mm moze se staviti na zadnju stranu i bas je u visini procesora pa da je tako odlicno pozicioniran a drugi vent od 120 mm moze se staviti na predni panel pa tako da je protok zraka odlican...

- Svaka prednja mrezica na sebi ima filter koji se moze izvaditi i ocistiti tako da mu je i to veliki +

- kuciste je dosta veliko i dosta je dugacko (560 mm) pa tako da ima dosta mijesta za lijepo srediti kablove

- Kad otvorite CD uredjaj on lijepo odgurne prenja vrata i normalno se sve otvori a bez problema mozete opet zatvoriti cd jer nece nigdje zapest jer su se prednja vrata sasvim dosta otvorila ( neki su imali dvojbe oko toga )

- Sta se tice konstrukcije sve savrseno sijeda na svoje mijesto ko puska i nema nikakvih cviljenja, škripanja i sl stvari tj napravljeno je jako precizno.

- Ugradnja 5"25" uredjaja vrlo je jednostavna jer ima klapne koje kada zatvorite uhvate uredjaj i on je instaliran a i na njima imate rupe kroz koje jos mozete zaserafiti seraf ali to je totalno nepotrebno jer je i ovako dosta cvrsto ali svidja mi se sta ima i tu mogućnost.

- PCI uredjaji se isto vrlo lako montiraju i savrseni sjedaju i mozete ih zakociti sa klapnama koje drze ko benave a i prije nego njih zatvorite isto mozete zapizdit seraf ali naravo takodjer nepotrebo jer klapne odrade dobro svoj posao ali dobro je to sta je i tu mogucnost serafa ostala.

- zadnja starnica na koju je pricvrsćena matican je malo odmaknuta tako da se lijep iza mogu posloziti kablovi koji nisu u funkciji i posakrivati dio kablova koji su predugacki.

- kuciste je dosta siroko 220 mm pa zbog toga izgleda dosta monumentalno i prostrano tj nije sve stisnuto na hrpu i stoga daje dovoljno prostora i mogucnosti za uredjenje i lakse skrivanje famoznih kablova.

-----------------------------------------------

I na kraju ja sam savrseno zadovoljan i svakome kome se svidja Armor i ima 1200 kn preporucam mu ga jer znam da se nece zeznuti a onima kojima je ruzan ima hrpa drugih pa ko voli neka izvoli.

Iskreno koliko su ljudi pljuvali cak sam jednom pomilio da je to zbilja tako a kada sam ga vidio svojim ocima uzivo odmah sam ga narucio i shvati da dosta ljudi prica samo da nesto blebece Cast iznimkama i cijenim ljude koji uvazavaju tudje misljenje a uz to imaju neko svoje ali nemojte pricat da je nesto nekvalitetno ako neznate da je datko ali to sad u stranu jer ovo nije post za OVO IL ONO JE BOLJE neko kak vam se svidja i sta jos napraviti i sl i da se malo pohvalim

LINK

PozdraF i hvala svima na razumijevanju i zelim vam ugodan dan!
Kyky je offline